BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Máris elvált Britney Spears

Britney Spears és férje, Sam Asghari 14 hónapnyi házasság után elvált, és a Variety megtudta, hogy a popsztárt hollywoodi válóperes ügyvédek nagy csapata képviseli. Nem meglepő, hiszen tetemes összegek foroghatnak kockán.

A hírességek válási ügyvédjeként nevet szerző Laura Wassert bízta meg válása levezénylésével Britney Spears, és továbbra is együttműködik a befolyásos ügyvéddel, Mathew Rosengart egykori szövetségi ügyésszel, aki segített felszabadítani őt a gyámság alól – írja a Variety.

FILE - Britney Spears Is Engaged to Sam Asghari After Nearly 5 Years Together
Fotó: NurPhoto via AFP

Sam Asghari tréner, modell és színész, aki feltűnt a Black Monday és a Hacks című sorozatban – 2021 szeptemberében kérte meg Spears kezét, és a pár 2022 júniusában házasodott össze. Korábban több mint öt évig randevúztak. Először Spears egyik 2016-os klipjének forgatásán találkoztak.

Amikor Asghari eljegyezte Spearst, az utóbbi még gyámság alatt állt. Amikor 13 éves gyámsága vége felé tanúskodott, Spears beszélt arról a vágyáról, hogy feleségül mehessen Asgharihoz és gyereket szüljön, de azt állította, hogy ezt nem engedték meg neki, mert pénzügyeit és életének minden területét a gyámságát felügyelők irányítják, köztük az apja.

Spears és Asghari meghitt szertartás keretében házasodtak össze Spears otthonában, a kaliforniai Thousand Oaksban, körülbelül 60 vendég, köztük Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore és Paris Hilton előtt – emlékeztetett cikkében a Variety.

A Los Angeles-i bíróság 2021 végén szüntette meg a Britney Spears felett 13 éve tartó gondnokságot. Az énekesnő ismét teljes mértékben maga dönthet saját sorsa felett, beleértve mintegy 60 millió dollárnyira becsült vagyonát is. A tárgyalást vezető Brenda Penny bírónő elmondta, hogy a döntés értelmében kijelölnek egy átmeneti gondnok szerepét betöltő pénzügyi ellenőrt, hozzátette, hogy ez csupán a régóta húzódó procedúra során keletkezett pénzügyi kérdések rendezése miatt szükséges.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.