Jelentős kedvezménnyel kapnak jegyet a Demokratikus Koalíció tagjai a fővárosi fenntartású Katona József Színházban a novemberi előadások jegyáraiból – derül ki a Magyar Nemzet birtokába került belső levélből. 

KARÁCSONY Gergely; Balázs Péter; GYURCSÁNY Ferenc
Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc kézfogása. A DK-tagok kedvezménnyel mehetnek a fővárosi fenntartású színház előadásaira. Fotó: Balogh Zoltán

Köszönjük, hogy a DK közösségének tagja vagy, amit egy különleges lehetőséggel szeretnénk meghálálni! November végéig kedvezményesen – akár 30 százalékkal olcsóbban – vásárolhatsz jegyet Budapest egyik legjobb színházába, a Katona József Színházba!

A teátrum honlapján található egy olyan rubrika, ahol az „intézmény” – ebben az esetben a DK – megnevezésével érvényesíthető az árengedmény.

A napilap felidézte, hogy az elmúlt években a színház politikailag motivált megmozdulásokban is szorosan együttműködött a Gyurcsány-párttal.

Karácsony Gergely főpolgármester idén nyáron közel 300 millió forint prémium kifizetését hagyta jóvá a fővárosi cégek vezetőinek, a Katona József Színházat vezető Máté Gábornak 6,3 millió forintot irányzott elő.