BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elfogták a budapesti halálos tömegbalesetet okozó férfit

A Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogta a hétfői tömegbalesetet okozó férfit, aki elmenekült a helyszínről. A rendőrség korábban közölte, hogy a vétkes nem ússza meg, és el fogják kapni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Facebook-oldalán jelentette be, hogy elfogták a hétfő este halálos tömegbaleset okozó férfit, aki elmenekült a helyszínről.

baleset
Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook oldala

Véget ért a hajsza, a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály, a Bűnügyi Bevetési Osztály és a Célkörözési Osztály egységei Szigetszentmiklóson elfogták M. Pétert, az újpesti halálos baleset helyszínéről elhajtó Mercedes vezetőjét. A részletekkel és videóval hamarosan jelentkezünk

 – írta Facebook-oldalán a BRFK.

Hétfőn este halálos tömegbaleset történt a főváros IV. kerületében, a Rózsa utca és a Görgey Artúr utca kereszteződésének közelében, négy személygépkocsi és egy menetrend szerinti busz ütközött össze. A feltételezett okozó az autóját hátrahagyva gyalogosan elhagyta a helyszínt. Adatait nem adta meg, és arról sem győződött meg, hogy megsérült-e valaki. Pedig sajnálatosan igen: egy 45 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A 14 éves kislányát könnyű sérülésekkel vitték kórházba a mentők. Egy nő szintén megsérült az ütközésben.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.