A perthi Little Lies divatház alapító társtulajdonosa, Jade Robertson divattervező a Timesnak arról nyilatkozott, hogy fogalmuk sem volt arról, hogy Swift tőlük vásárolt, mert bizonyosan nem a saját nevén rendelt. 

01/11/2024 Taylor Swift, Blake Lively, and Zoe Kravitz Have a Girls Night Out in New York City. Swift wore a green dress with Jimmy Choo Jimmy Choo/Jean Paul Gaultier over the knee boots. Blake wore a striped sweater, tan mini skirt, and red heels. Zoe opted for baggy trench coat, dark trousers, and boots from The Row. The trio were seen leaving celebrity hotspot Lucali Pizza in Brooklyn.sales@theimagedirect.com Please byline:TheImageDirect.com
Fotó: Northfoto

Mindenesetre a rajongók pontosan tudták, honnan van a ruha, mert 

másnap reggel már nem volt belőle készleten, mindet megvásárolták.

Robertson ennek ellenére azt ígéri, hogy nem adják majd drágábban, az  ára „pontosan ugyanaz marad”, és a ruha azóta újra kapható.

A divattervező bevallotta, hogy nem egy óriási Taylor Swift-rajongó, de abszolút értékeli a zenéjét. 

A világsztár énekesnőről viszont kiderült, hogy sok millió dolláros vagyona ellenére határozottan szívesen visel pénztárcabarát öltözéket.

A megfizethető divat nagykövete 

Tavaly szeptemberben Taylor Swift például egy 98 dollárért (77 fontért) megvásárolható piros kötött ruhát viselt, amikor a Trónok harca színésznőjével, Sophie Turnerrel mutatkozott.

Tavaly nyáron pedig egy olyan testhezálló ruhát láttak rajta, amelyet most 48 dollárért árulnak.

Taylor Swift azonban az utóbbi időben nem csak az öltözékével kerül be a nemzetközi sajtóba,

hiszen épp a múlt héten jelent meg egy cikk a New York Timesban, amiben a szexualitását találgatták. A CNN-nek név nélkül nyilatkozó Swift csapatának egyik tagja szexizmusnak és etikai hibáknak tulajdonította a véleménycikk közzétételét.

A hatalmas sikere miatt ebben a pillanatban egy Taylor-alakú lyuk tátong az emberek etikájában

– fogalmazott az illető, aki biztosra veszi, hogy a cikket nem engedték volna megírni Shawn Mendesről vagy bármelyik férfi előadóról, akinek a szexualitását megkérdőjelezték a rajongók.

Swift idén több koncertet is ad az Egyesült Királyságban. A világsztár a 2023-as brit zenei album toplistán a második és harmadik helyet foglalta el annak ellenére, hogy eredetileg egyik albumja sem tavaly jelent meg.

Aki zöld ruhát szeretne vásárolni, több helyen is megteheti, bár a szállítási költség miatt nekünk nem 58 fontba kerül.