BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hangos volt az éjszaka Oroszországban: drónok támadtak egy finomítót és egy repülőteret + videó

A Krím elleni támadásról is érkeztek hírek, találat ért egy olajfinomítót.

Az orosz hatóságok arról számoltak be, hogy 57 drónt fogtak el vagy semmisítettek meg a krasznodari terület felett

Az elmúlt éjszaka Oroszország ismét nyugtalan volt, először a Krím elleni támadásról érkeztek hírek, majd az orosz tévécsatornák a Szlavjanszk-on-Kuban olajfinomító és egy Krasznodar környéki repülőtér elleni támadásokról számoltak be.

Crimea bridge
Fotó: Anadolu via AFP

Az orosz védelmi minisztérium jelentése szerint kilenc ATACMS rakétát és egy UAV-t a Krím felett, valamint három UAV-t a Belgorodi terület felett semmisítettek meg a légvédelmi rendszerek éjszaka. Azt is jelentették, hogy 57 drónt fogtak el vagy semmisítettek meg a krasznodari régió felett.

Az orosz hatóságok szerint egy drón lezuhant a Szlavjanszk-on-Kuban finomító területén, de tüzet nem észleltek. Ugyanakkor az Astra Telegram csatorna helyi lakosokra hivatkozva robbanásokról számolt be a finomítóban – írta a Magyar Nemzet, az ukrán uniain.ua portálra hivatkozva.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.