Logisztika

Összehangolja járatait két horvát közlekedési cég

A Croatia Airlines szándéka szerint ez a megállapodás lehetővé teszi az egységes szolgáltatás létrehozását a horvát állampolgárok és turisták számára.

Összefog a két jelentős horvát közlekedési vállalat, a Croatia légitársaság és a Jadrolinija kompüzemeltető. A jövőben egyetlen jeggyel lehet majd utazni a szigetekre a repülőkkel és a kompokkal, amelyek garantáltan bevárják a csatlakozást – írja a Magyar Nemzet.

A Croatia Airlines üzleti megállapodást írt alá Jadrolinijával, a horvát hajóüzemeltetővel, amely az ország szigetvilágát a szárazfölddel összekötő kompokat üzemelteti.

Fotó: AFP

A lap információi szerint Croatia Airlines illetékese azt mondta, hogy

a megállapodás célja egy olyan együttműködés, amely megteremti a magasabb színvonalú turisztikai kapcsolat alapját. Mind a Jadrolinija, mind a Croatia Airlines állami tulajdonban van, és mindkettő kiemelt szerepet tölt be a horvát idegenforgalomban.

A Croatia Airlines szándékai szerint ez a megállapodás lehetővé teszi az egységes szolgáltatás létrehozását a horvát állampolgárok és turisták számára.

A megoldás egy új foglalási platform elindítása, amelyen keresztül az utasok a teljes utazást lefoglalhatják a Croatia Airlines hálózatának bármely városából a horvát szigetekre. A megállapodás aláírásakor Jasmin Bajić, a Croatia Airlines ügyvezető igazgatója kijelentette, hogy a Jadrolinija tengeri flottája kiegészíti a Croatia Airlines légitársaság flottáját.

Jadrolinija Croatia Airlines járatok
Kapcsolódó cikkek