Logisztika

A Mol Bubi megújulva tér vissza tavasszal

A felhasználói igények és a szokások, valamint a technológiai lehetőségek is jelentősen megváltoztak az eltelt 6 évben.

Jövő tavasszal a jelenlegihez képest modernebb, a változó felhasználói igényekhez igazodó MOL Bubit vehetnek birtokukba a fővárosban közlekedők. Új mobilapplikáció, könnyebben tekerhető kerékpárok, valamint többszintű árazás és rugalmasabb használat – írja a Budapesti Közlekedési Központ közleménye.

A népszerű közbringarendszer 2014-óta elérhető Budapesten, hat év után azonban elérkezett az ideje annak, hogy alapjaiban újuljon meg a szolgáltatás:

a felhasználói igények és a szokások, valamint a technológiai lehetőségek is jelentősen megváltoztak ez idő alatt.

Ezért írt ki közbeszerzést a vállalat a rendszer átalakítására, ennek köszönhetően az új MOL Bubi 2021 tavaszától lesz elérhető a felhasználók számára.

Fotó: VG / Vémi Zoltán

A MOL Bubi teljesen új dimenziókat nyitott a budapesti közösségi közlekedésben. Mára a rendszer megvalósította eredeti célját, hozzájárult a kerékpározás, mint reális városi közlekedési alternatíva elfogadtatásához, népszerűsítéséhez.

A sikeres bevezetésnek köszönhetően egy széles körben ismert, elismert (pl.: a Forbes 2015-ben a legtrendibb magyar márkák közé választotta), értékes brand jött létre a megosztáson alapuló közlekedési eszközök piacán.

bicikli Mol Bubi közlekedés kerékpár Budapesti Közlekedési Központ (BKK) megújúl
Kapcsolódó cikkek