hatalomátvétele a Twitternél nem volt mentes a viharoktól. Az öntörvényű milliárdos többek között leépítési hullámmal, kitiltott emberek visszaengedésével és a béren kívüli juttatások ritkításával borzolta a kedélyeket.

Ternopil,,Ukraine,-,April,29,,2022:,Large,Set,Of,StickersTERNOPIL, UKRAINE - APRIL 29, 2022: Large set of stickers with Emoji yellow faces. Shit pictogram in focus zone
Twitter, Elon Musk, kaki, emoji
Kaki emojival válaszolt szerkesztőségünknek a Twitter.
Fotó: Shutterstock

A Tesla-vezér nem feledkezett meg a felvásárlás körüli hercehurcáról, majd az azt követő ámokfutásáról rendszeresen beszámoló sajtóról sem, legújabb ötletével nekik kedveskedett.

Március 19-i Twitter-bejegyzésében azt írta, hogy ezentúl a Twitter sajtóosztályához beérkező minden megkeresésre, kérdésre egy automatikus üzenetként elküldött kaki emojival fog reagálni a madaras közösségi oldal.

Az újságírói kíváncsiság bennünk is dolgozott, és több más nemzetközi és hazai sajtótermékhez hasonlóan e-mailben mi is írtunk a [email protected] e-mail-címre. A rövid, ám velős válasz esetünkben sem maradt el, a Világgazdaság is megkapta a maga kaki emojiját Elon Musk közösségi oldalától.

Twitter, Elon Musk, kaki emoji
Forrás: Világgazdaság