Napközben kicsit tovább gyengült a forint a bankközi devizapiacon, 12,4 százalékon is állt a mutató. Késő délutánra azután szép lassan visszakúszott a forint, s az elfoglalt 12,51 százalékos szintje már csak 3 bázispontos gyengülést jelent a szerdai értékhez képest. A nap elején szokatlanul erős kereskedést regisztráltak a kereskedők, a nap második felében viszont csendesülni kezdett a piac.

Az euróhoz délelőtt 241 forint alatti áron is hozzá lehetett jutni, a délutáni visszazárás után az európai fizetőeszközzel 241,40-241,60 forint között kereskedtek, ami hajszálra megegyezik az előző napi adatokkal. A dollárpiacon viszont a nap közepén volt forintgyengülés megfigyelhető: 257 forint közelébe csúszott az árfolyam. Délután azután ismét visszagyengült a zöldhasú, 255,17 forintos árfolyama szerdai szintet jelez.

A szerdai komoly kamatzuhanás után a várakozásoknak megfelelően visszafogott lett a forintpiac: az overnight és tomnext kamatok az előző napi 7,60-7,80 százalékos szinten stabilizálódtak. A hosszabb lejáratok ugyanakkor tegnap süllyedtek jelentősebben: 20-25 bázispontos csökkenésük után a piacon az üzletek döntő többsége a 8,75-8,80 százalékos sávban köttetett.