BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Emeli a forintbetét kamatot az OTP - 13 százalékos éves kamat

A legnagyobb hazai hitelintézet őszi megtakarítás-ösztönző programja keretében 214 milliárd forintot helyeztek el a befektetők akciós lakossági betétekben.

Az OTP Bank 2008. november 3-ával indította új, Bizalom elnevezésű megtakarítási programját, melyben a lakossági számlakonstrukciókhoz kapcsolódóan többféle lejáratra kínál a jegybanki alapkamatot meghaladó hozamú forintbetét lekötési lehetőségeket. Az ügyfelek 3, 4 és 9 hónapos betétlekötési lehetőségek közül választhatnak.

 

Az akcióban most azok is részt vehetnek, aki nem tudják meglévő megtakarításaikat növelni: a Bizalom akciós forintbetétekben 4 hónapra már 50 ezer, 9 hónapra minimum 100 ezer forint meglévő forrás is leköthető. Az újonnan elhelyezett összegekre a jegybanki alapkamatot meghaladó hozamot fizet az OTP Bank, 1 millió forint felett 4 hónapra évi 12,0 százalék, 9 hónapos lekötés esetén pedig évi 13,0 százalék a kamat. A megtakarításukat növelő ügyfelek a meglévő megtakarításaikat is kedvezőbb kamatokkal köthetik le a 4 hónapos akciós betétben. Számukra a bank évi 11 százalékos kamatot fizet 1 millió forint feletti összeg lekötése esetén.

Az OTP Banknál azok is találnak kedvező lekötési lehetőséget, akik otthonról szeretnék bankügyeiket intézni. Számukra a bank a Direkt akciós betétet ajánlja, melynél a futamidő 3 hónap, az elérhető éves kamat pedig, legalább 200 ezer forint lekötése esetén évi 10,00 százalék. Folytatódik a Mobil betét akció is, amelynél - ugyancsak 3 hónapra – összeghatártól függetlenül évi 10 százalékos kamatot fizet a bank.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.