Pénz- és tőkepiac

Alkuszcéget vásárolt a Brokernet Csoport

A BrokernetCsoport ezúton jelenti be, hogy 75 százalékos többségi tulajdonrészt vásárolt a Sólyom Független Biztosítási Alkusz Kft-ben, amely ezt követően, Magyarország legnagyobb független pénzügyi tanácsadó cégcsoportjának tagjaként, Palladium Consulting néven folytatja működését.

A Sólyom Kft. a hazai vállalati biztosítási szegmens egyik legsikeresebb alkuszcége. Az akvizícióval a Brokernet Csoport még szélesebb körben tudja kiszolgálni lakossági és vállalati ügyfeleinek pénzügyi igényeit.

A vállalati biztosítások piacán 13 éves tapasztalattal rendelkező alkuszcég akvirálásával a Brokernet Csoport a hazai piacon megtette az első lépést 2008-ban meghirdetett növekedési stratégiájának megvalósítása érdekében.

A piacvezető pénzügyi tanácsadó cégcsoport már eddig is rendelkezett egy sikeresen működő, többszörösen díjnyertes alkuszcéggel (Palladium Brókerház Kft.), mely a lakossági ügyfelek, főként vagyonbiztosítási igényeinek kielégítésére szakosodott. A Brokernet Csoport célja, hogy a jövőben az új Palladium Consulting Kft. és a már meglévő tagvállalatai közötti szinergiák kiaknázásából az ügyfelek minél magasabb szinten profitálhassanak.

A Sólyom Kft. 1997-ben kezdte meg működését, azzal a céllal, hogy a 10 000 legnagyobb hazai vállalat számára vagyon-, felelősség-, gépjármű-, szállítmány-, és személybiztosítási konstrukciókat közvetítsen. A független alkuszcég ma mintegy negyven, szakterületén magasan kvalifikált munkatársat foglalkoztat és több mint kétezer-ötszáz cég kizárólagos képviseletét látja el. Ezzel a vállalati biztosítási területen az egyik piacvezető a hazai biztosítási alkuszok között.

akvizívió Palladium alkusz biztosítás Sólyom Kft Brókernet
Kapcsolódó cikkek