Pénz- és tőkepiac

Nagy vevőkre hajt az Őrmester

Meghatározó fontosságú hír hiányában is gyorsan drágul az Őrmester részvénye, a társaság új, nagy vevőkre fókuszáló stratégiája beérni látszik.

Továbbra is színvonalasan kiszolgáljuk és megbecsüljük a hagyományos megrendelőinknek számító kis cégeket, de a stratégiánk részeként nyitottunk a nagyobb vállalatok felé, sőt kifejezetten a kiemelt, nagy cégeket keressük – mondta a Világgazdaságnak az Őrmester részvényeinek 40,49 százalékát birtokló Kincs István, a vagyonvédelmi szolgáltató társaság elnöke.

Fotó: Shutterstock

Már e stratégia jegyében kötöttek tavalyelőtt évi nettó 132 millió forintos szerződést a BorgWarner Oroszlány és a BorgWarner Hungary cégekkel. Ugyanebbe a sorba illeszkedik a tavaly májustól élő, évi nettó 63 milliós szerződésük a Hopi Hungária Logisztikai Kft.-vel. Most februárban pedig vagyonvédelmi szolgáltatásra írtak alá szerződést a Suez Water Technologies & Solutions Hungary Kft.-vel. A vállalkozási díj éves összege 96 millió forint.

A Suez-szerződés kapcsán kiemelném, hogy rugalmasak vagyunk, hiszen csak pár hetünk volt a kezdésre, miközben ágazati szinten a szerződés aláírását követően két hónapos átfutás a jellemző

– emelte ki Kincs István. Mint mondta, a kis cégek körében is nagyon népszerű a digitális jegyzőkönyvezést lehetővé tevő eszközük. Ennek segítségével a szolgálati helyen úgy lehet rögzíteni egy káreseményt vagy egy lopási ügyet, hogy az azonnal és elemezhető módon jelenik meg a központi rendszerben, míg a hagyományos jegyzőkönyvekben rögzített adatok leghamarabb a hó végi riportokba kerülnek be.

A teljes cikk a Világgazdaság pénteki számában olvasható

bevétel Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt
Kapcsolódó cikkek