Pénz- és tőkepiac

Különleges, olimpiás bankkártyával rukkolt elő a magyar bank

A Magyarországon egyedülálló kártyán a helyszínhez, Japánhoz kapcsolódó témák jelennek meg.

Különleges, Visa Olimpiai Játékok Tokyo 2020 témájú bankkártyát bocsát ki a Takarékbank. A Visa az Olimpiai Játékok nemzetközi partnere. A Magyarországon egyedülálló kártyán a helyszínhez, Japánhoz kapcsolódó témák jelennek meg.

Fotó: Takarékbank

A vésett és dombornyomott betéti kártyákat lakossági és vállalati ügyfelek is igényelhetik. A Takarékbank a magyar sportolók elkötelezett támogatójaként szponzorációs szerződést kötött a játékokra kvótát szerző női kardcsapattal, hogy segítse a felkészülésüket.

Az Olimpiai Játékok Tokyo 2020 világversenyt tavaly rendezték volna, de a világjárvány miatt el kellett halasztani, amire még nem volt példa.

A sportolók rendkívüli körülmények között, szigorú egészségügyi intézkedések mellett készülnek. Külföldi szurkolók biztosan nem lehetnek jelen, csak a közvetítésen keresztül drukkolhatnak.

Fotó: Takarékbank

A Takarékbank egy egyedi bankkártya kibocsátásával tiszteleg az esemény előtt. A Visa Olimpiai Játékok Tokyo 2020 témájú bankkártya már a nevében is különleges, hiszen a versenyt 2021-ben rendezik, de a szervezők mégis megtartották a tavalyi évszámot.

A betéti kártyát májustól új bankszámlához lehet igényelni, valamint meglévő kártya cseréjét is kérhetik az ügyfelek az ország legnagyobb bankfiókhálózatában, valamint online, a Takarék VideoBankban, illetve a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül.

Takarékbank olimpia bankkártya
Kapcsolódó cikkek