Hónapok óta töretlen lendülettel kapaszkodik felfelé a BUX index, szeptember vége óta 25 százalékot emelkedett az árfolyama. Az index a 37 500–38 000 pont közötti támaszzónából rugaszkodott el felfelé, és a kitartó emelkedésnek köszönhetően az árfolyam megközelítette a 46 800 pontnál húzódó ellenállást. A szint áttörésével további lendületet kapna az emelkedés, és 50 000 pont feletti szintekig nyílna meg a tér. Már több mint két hónapja nem volt korrekció a BUX-ban, így bármikor kialakulhat egy eső szakasz, ahol a támaszokra lesz majd érdemes figyelni, ha kialakulna egy magasabb mélypont, az kedvező vételi lehetőséget is jelentene.

Szeptember vége óta 25 százalékot erősödött a Budapesti Értéktőzsde vezető indexe.

Az OTP október közepi kitörését hetekig tartó oldalazás előzte meg. Nagy lendülettel indult az emelkedés 8200 forintról, majd a múlt hét során már 11 000 forint fölött is járt az árfolyam. Az elmúlt két hét oldalazással telt, egyelőre a 11 100 forintnál húzódó ellenállással küzd a bankpapír. Október közepe óta emelkedik az árfolyam, így várható volt egy megálló. A technikai kép továbbra is kedvező, ha újból sikerülne lendületet vennie az OTP-nek, és áttörné a 11 100 forintos szintet, akkor 13 000 forintig nyílna tere az emelkedésnek.

A Mol árfolyama szeptember végén érte el a 2320 forintos támaszt, ez a szint az idei év során több alkalommal (februárban és májusban) is erős támasznak bizonyult. Ezután emelkedés következett, és több mint két hónapja töretlenül kapaszkodik felfelé az árfolyam, a következő erősebb szint 3000 forintnál húzódik.

A Richter árfolyama augusztus elején kialakított egy ellenállást 8450 forintnál, amelyet egy gyors zuhanás követett 7100 forintig. Szeptember végén ennél a szintnél egy támasz rajzolódott ki, majd gyors emelkedés következett, de a 8450 forintos ellenállás november elején mgint megállította a Richter emelkedését. November elején ismét korrekció következett, de a hónap második felében már sikerült az árfolyamnak visszakapaszkodnia 8450 forintig. Az ellenállás áttörése esetén a 9100–9300 forint közötti ellenállászónát célozhatja meg az árfolyam.

A Magyar Telekom árfolyama október végén érte el mélypontját 276 forintnál. Az árfolyam 13 éves minimumra esett, és több hónapig tartó lejtmenet után sikerült emelkedő irányba fordulnia november elején. 

Az elmúlt egy hónap alatt közel 20 százalékot emelkedett az árfolyam, 

de múlt héten 335 forintnál megtorpant a és enyhe csökkenést követően 325 forintnál zárta a hetet. Egy átmeneti korrekció félbeszakíthatja az elmúlt hetek mozgását, de a technikai kép alapján van tere az emelkedésnek, ellenállás 345 forint magasságában húzódik.