Az OTP grafikonján figyelmeztető jelek kezdenek megjelenni, szerdán volt egy nagyobb beleadás, amelyet csütörtökön visszakorrigált az árfolyam, de továbbra sem tudta átlépni a 11 542 forintnál húzódó ellenállási szintet. Ráadásul az MACD-indikátor is kezd az eladási jelzés felé hajlani, a szignálra napokon belül sor kerülhet. Meghatározó támasz továbbra is 11 000–11 100 forint között húzódik, amely a novemberi tető, illetve a lélektanilag fontos kerek szint.

 


 

A Richter gyengélkedik,

nem sikerült az ötven- és a harmincnapos mozgóátlag felett maradni, így a 8150 forintos támasz felé veheti az irányt hamarosan. A Bollinger-szalagok be vannak szűkülve, nagyobb elmozdulás indulhat, azonban az indikátorok jelenleg semlegesek, így könnyen elképzelhető, hogy az említett támasz megtartja az árfolyamot, és majd onnan jön egy felpattanás.

A harmincnapos mozgóátlagról fordult a Mol árfolyama, és a hét második felében kilőtt. Csütörtökön átlépte a kétszáz napos mozgóátlagot, pénteken pedig a tavaly április óta tartó csökkenő trendvonalat törte át. Természetesen még kérdéses, hogy sikerül-e felette stabilizálódni, de a kétszáz napos mozgóátlag már erős támaszt képez 2737 forintnál.

A Magyar Telekom árfolyama a 381 forintnál húzódó ellenállási szint közeléből fordult vissza, és indult negatív korrekció. A következő napokban tesztelésre kerülhet a 367,55-os támasz, de erősebb szint csak a harmincnapos mozgóátlag és az október óta tartó emelkedő trendvonal 357,30-nál.