A Manchester Unitedben folytathatja pályafutását Christian Eriksen. A dán labdarúgó tavaly nyáron sokkolta a világot, amikor az Európa-bajnokság egyik összecsapásán hirtelen összeesett. A focista szíve leállt, a pályán kellett újraéleszteni, miközben a stadionban és a képernyők előtt is sírva szorítottak érte a drukkerek. 

Christian Eriksen (Brentford FC) of Denmark in action during the UEFA Nations League League A Group 1 match between France and Denmark at Stade de France on June 3, 2022 in Paris, France. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Fotó: Jose Breton / NurPhoto via AFP

Eriksent később meg is műtötték, kapott egy szívritmusszabályzót, amellyel ugyanakkor Olaszországban nem folytathatta karrierjét, így az Internazionale kénytelen volt szerződést bontani vele. A játékos viszont nem adta fel, folyamatosan edzett hazájában, végül januárban aláírt fél évre a Premier League-ben szereplő Brentfordhoz. A húzás bejött: az újonc benn maradt az első osztályban, amelyben Eriksennek is óriási szerepe volt, a csapat egyik húzóembere lett. 

Rögtön több nagyobb klub is bejelentkezett az ingyen igazolható középpályásért, akit természetesen a Brentford is győzködött. Eriksen viszont most a hírek szerint úgy döntött, inkább a vörös ördögökhöz igazolt. Ezt az átigazolási hírekben mindig jól értesült Fabrizio Romano olasz újságíró már kész tényként közölte közösségi oldalán. 

A sztárigazolásra nagy szüksége van a Manchester Unitednek, mert a hírek szerint legjobb játékosuk, Cristiano Ronaldo távozni szeretne. 

Cristiano Ronaldo el akarja hagyni a Manchester Unitedet

A Bayern München és a Chelsea azonnal érdeklődést is mutatott a játékos iránt.