A BL-selejtezők harmadik fordulójában 1-1-es döntetlennel távozott a Qarabag Baku otthonából az FTC, így a magyar bajnoknak jó esélye maradt arra, hogy jövő kedden kiharcolja a továbbjutást a legrangosabb nemzetközi kupasorozat utolsó kvalifikációs körébe. Az azeri bajnok ellen lejátszott odavágó a fogadók körében a Tippmixen és a TippmixPrón is nagy népszerűségnek örvendett: több mint 877 ezer leadott tipphez 152 millió forintot is meghaladó össznyeremény társult – írja közleményében a Szerencsejáték Zrt.

Fotó: Adam Molnar

A Fradi jól kezdett a szerdai odavágón, és Franck Boli révén a 17. percben megszerezte a vezetést Bakuban – az elefántcsontparti támadó gólszerzésére 3,50-es nyereményszorzóval lehetett fogadni. A házigazda még az első félidő során egyenlített, így 

már a 34. percben helyessé vált közel 60 ezer olyan fogadás, amelyik a „Mindkét csapat szerez gólt” soron az „Igen” kimenetelre érkezett.

Miután a mérkőzésen nem született több találat, az „1X2 + Mindkét csapat szerez gólt” fogadási esemény kapcsán 12 ezret is meghaladó számú tipp lett tökéletes, 4,35-ös záró oddshoz társulva. Ennél is magasabb nyereményszorzót könyvelhettek el azok a fogadók, akik arra számítottak, hogy a Fradi vezetést szerez, de a végeredmény döntetlen lesz, hiszen 8,00-s odds kapcsolódott ehhez a kimenetelhez a „Mérkőzés alakulása” piacon, a találati arány pedig 31 százalékos lett. 

A legtöbb helyes tipp viszont a mérkőzés végkimenetelére vonatkozó fogadási lehetőséghez fűződött,

miután a 324 ezernél is több megtett fogadásból közel 116 ezer szólt arról, hogy egyik csapat sem várja majd előnyből a budapesti visszavágót. Aki a döntetlenre tett, akár 3,40-es szorzóval is kalkulálhatott. 

A visszavágó jövő héten kedden lesz, akkor dől el, hogy az FTC a BL- vagy az EL-selejtezőben folytathatja-e tovább szereplését.