A brazilok legnagyobb sztárját, Neymart le kellett cserélni a világbajnokság szerbek elleni csoportmeccsének második félidejében. Az egyébként is durván jásztó szerbek a PSG focistája ellen szabálytalankodtak a legtöbbet az egész tornán eddig, ráadásul a brazil játékos nem is volt végig a pályán.

Fotó: AFP

Neymar a cserepadon a könnyeivel küzdött, miközben a bokáját jegelték, ami egy szerb szerelési kísérlet közben fordult alá.

Neymar jobb bokaszalagja megsérült, és kihagyja a hétfői, Svájc elleni mérkőzést a 2022-es világbajnokságon – jelentette be ma Rodrigo Lasmar, a Brazil Labdarúgó-szövetség (CBF) orvosa. Lasmar kijelentette, hogy Danilo védőnek is rándulása van.

„Ez a két játékos nem lesz jelen a következő meccsünkön, de folytatják a kezelésüket, hogy a verseny hátralévő részében időben felépüljenek” – mondta Lasmar a CBF által közzétett videóban.

A brazil média beszámolója szerint fennáll a veszélye annak, hogy Neymar és Danilo nem lépnek pályára a csoportkörben, és egy esetleges nyolcaddöntős meccsen lehet majd legközelebb játszatni őket.