Kihagyta az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban, a Premier League-ben (PL) szereplő Liverpool FC keddi edzését Szoboszlai Dominik, a combhajlító-problémákkal küzdő magyar válogatott csapatkapitánya – írta a thisisanfield.com

Szoboszlai Dominik sorsáról később döntenek az orvosok.
Fotó: AFP

A 23 éves középpályás és az előző hétvégén, a Burnley ellen egy félidő után lecserélt Trent Alexander-Arnold is hiányzott a 27 fős keretből.

Szoboszlai még január elsején sérült meg, amikor a csapata 4-2-re legyőzte a Newcastle Unitedet. Úgy tűnt, hogy hamar rendbe jön, a Norwich City ellen például még gólpasszt is adott, ám a sérülése mégsem gyógyul olyan hamar, mint azt korábban hitték.

A beszámolók szerint Alisson Becker, Joe Gomez és Mohamed Szalah viszont ismét jelentős szerepet kaphat felépülve betegségéből, illetve sérüléséből. 

Jürgen Klopp, a Liverpool német menedzsere reméli, Szoboszlai Dominik legkésőbb a február 25-ei, Chelsea elleni Ligakupa-döntőn már ott lehet. A magyar focista már itthon is járt: Telkiben egy osztrák specialista, Franz Leberbauer is megvizsgálta.

Csak erre a listára NE kerüljön fel Szoboszlai Dominik

Összegyűjtöttünk 4 olyan játékost, akiknek tönkretették a karrierjüket az állandó sérülések.