BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Foci-Eb 2024: szupercella éri el Düsseldorfot, bezárják a szurkolói zónákat

Erős szél, jégeső és szupercella éri el Düsseldorfot, ezért a szervezők lezárják a szurkolói zónákat. A vihar nem akadályozza a mérkőzéseket, mivel a következő meccs csak pénteken lesz a városban.

A várható rossz időjárás miatt nem nyitnak ki kedden a labdarúgó Európa-bajnokság szurkolói zónái Düsseldorfban.

Európa-bajnokság
Foci-Eb 2024
Düsseldorf
Németország
vihar
szupercella
Vihar és jégeső veri el Düsseldorfot, nem lesz közös szukolói meccsnézés / Fotó: AFP

A városvezetés közölte, hogy a meteorológusok heves zivatarokat, sőt, orkán erejű széllel és jégesővel kísért szupercellákat jósolnak a nap folyamán, ezért a szurkolók számára kijelölt térség zárva marad, és az óriáskivetítőket is leszerelik.

Düsseldorfban legközelebb csak június 21-én, pénteken rendeznek Eb-mérkőzést, amikor Szlovákia és Ukrajna csap össze a Merkur Spiel Arenában.

A városban eddig egy összecsapás volt, Franciaország itt múlta felül 1-0-ra Ausztriát. A szlovák–ukrán meccset követően az Albánia–Spanyolország mérkőzést tartják Düsseldorfban június 24-én, hétfőn. A legjobb 16 között a D és az E csoport második helyezettjei találkoznak a városban, illetve a negyeddöntő egyik meccsét is itt rendezik.

A magyar válogatott június 19-én, szerdán lép pályára legközelebb a német csapat ellen, Stuttgartban. A svájciak elleni vereséggel Marco Rossinak és fiainak rendkívül fontos lenne pontot szerezni a Nationalelf ellen. Egy esetleges döntetlennel és a skótok legyőzésével Magyarország pályázhatna a legjobb csoport harmadikok között a továbbjutásra. 

Foci-Eb 2024: hatalmas szurkolói zóna és közös vonulás is lesz a magyar szurkolóknak Stuttgartban

A városháza mellett elhelyezkedő Marktplatz rendezvényközpont kínálta óriási területen építették fel a szurkolói zónát Stuttgartban, ahol szerda este a magyar labdarúgó-válogatott a második csoportmérkőzését játssza majd a németországi Európa-bajnokságon a házigazdákkal. A helyi rendőrség engedélyezte, hogy a magyar drukkerek együtt vonulhassanak a meccs helyszínére.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.