BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Együtt a textilesek és a ruhások

Düsseldorfban, a divatszakma Rajna-parti fellegvárában már harmadszor rendezik meg a február eleji ruházati szakvásárokkal együtt a textilipar nemzetközi seregszemléjét. Az egyidejű rendezés előnyeit jelzi a gyorsan növekvő érdeklődés.

A jövő év február 5--6-án fogadja látogatóit a harmadik düsseldorfi CPD Fabrics textilipari szakvásár, ahol a női, férfi- és gyermekruhák (beleértve a sport- és szabadidős viseleteket) alapanyagait és kellékeit vonultatják fel. A rendezvény érdekességét fokozza, hogy -- az első két alkalomhoz hasonlóan -- ezzel egy időben (február 4--6.) és egy helyen tartják a CPD ruházati, valamint az Igedo Body & Beach nemzetközi fehérnemű- és fürdőruha-szakvásárokat. A kölni férfidivathét és farmervásár is közvetlenül előtte zárul.
A düsseldorfi vásárközpont 8. számú csarnokának második emeletén immár 14 ország 120 cége állítja ki a 2002 tavaszára-nyarára tervezett szövetkollekcióit. A kollekciós kiállítók (köztük sok "elsős") mellett két, elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat nyújtó szakcég is képviselteti majd magát, a francia Etexx és a svéd TextileSolutions. Ez utóbbiak B2B (Business-to-Business) megoldásokat kínálnak a textilipar és -kereskedelem résztvevői közötti minél gyorsabb és szorosabb kapcsolatok megteremtésére.
A kétnapos nemzetközi szövetseregszemlét színesíti a "New Horizons" audiovizuális szeminárium és a trendfórum.
Az új divatirányzatokról korai információkkal szolgáló vásár iránti érdeklődés erősödését jelzi, hogy a legutóbbi rendezvényt 38 százalékkal több, összesen 3200 látogató kereste fel, és ezen belül 42 százalékkal nőtt a külföldiek részaránya. A jövő évi vásáron már jóval 3000 felett lehet a látogatók száma.
Magyarországról 2-3 kiállító szokott jelen lenni a düsseldori szakkiállításon, általában kiegészítőkkel (pl. kalap), illetve fürdőruhákkal. A magyar látogatók száma ötvenre tehető, többnyire divatáru nagy- és szakkereskedők keresik fel a rendezvényt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.