Az interaktivitás hangsúlyozását szolgálja: holnaptól lehetőség lesz arra, hogy a nyomtatott verzióban közkedvelt heti VG-körkérdésre a világhálón keresztül bárki hozzászóljon. Az on-line kiadásban történő megjelenés mellett a leadott válaszok egy részét - a szerkesztőség választása alapján - a pénteki nyomtatott számban is közöljük fényképpel. Lehetőség nyílik arra is, hogy valaki a saját maga által választott témában hosszabban fejtse ki véleményét, amely szintén esélyt kaphat a nyomtatott formában való megjelenésre. Élénk eszmecserét várunk Fórum rovatunktól, ahol különböző témákat lehet indítani és a meglévőkhöz hozzászólni. Továbbra is megmarad népszerű szavazógépünk: ezen a VG-körkérdéshez illeszkedő kérdésre lehet szavazni; az eredmény az interneten folyamatosan nyomon követhető, és a pénteki nyomtatott számunkban is olvasható.

Régóta meglévő igényt elégít ki az Archívum fejlesztése. Holnaptól kezdődően - díjfizetés ellenében - lehetőség nyílik arra, hogy a Világgazdaságban 2000 októbere óta megjelent cikkek között keressenek olvasóink. A kutatható időtartamot a jövőben fokozatosan bővítjük.

További új elem lesz a VG-exkluzív rovat, ahol hetente frissülő mélyebb elemzéseket adunk közre. Régi óhajt elégít ki, hogy az oldalon - 15 perces késleltetéssel - folyamatosan figyelemmel kísérhető lesz a BUX index alakulása, az A kategóriás részvények árfolyama, valamint a külföldi tőzsdeindexek előző napi záróértéke. Az olvasók igényeinek jobb kielégítését szolgálja továbbá az is, hogy a nyomtatott kiadásban szereplő illusztrációk az on-line verzióban is szerepelnek ezentúl.

A változtatások mellett továbbra is fennmaradnak az eddig nyújtott szolgáltatások: a folyamatosan frissülő belföldi és külföldi hírek, a linkek a vezető külföldi lapokhoz és az Axel Springer megyei napilapjaihoz, az Üzleti horoszkóp, az Online interjú és más lehetőségek. Reméljük, a megújult VG-online elnyeri olvasóink tetszését.

Munkatársunktól