2002. június 17-től a vállalat nem tartozik Gyurcsány Ferenc érdekeltségi körébe. Ekkor vásárolta meg a cég teljes részvénycsomagját a Láng Holding és Kiadó Részvénytársaság, amely a Perfekt Rt. teljes szervezeti átalakítását is megvalósította. Erről már 2002-ben több sajtó orgánum is hírt adott, de a cégbírósági adatokból is jól nyomon követhető a tulajdonos váltás ténye. Úgy gondolom - szögezi le Jókai István vezérigazgató -, hogy a korábbi tulajdonos személye jelenleg több hátránnyal jár a cég számára, mint előnnyel, hiszen az olyan alaptalan rágalmazások - mint a tegnap délelőtti -, alkalmasak arra, hogy több pályázat kiíróját elbizonytalanítsák.

A Perfekt Rt. sajnálja, hogy egy piaci alapon működő, politikától teljesen független vállalkozást szándékosan politikai befolyásoltsággal hoznak összefüggésbe, ezzel csorbítva a cég érdemeit, jó hírnevét és piaci lehetőségeit.

A Perfekt Gazdasági Tanácsadó, Oktató és Kiadó Részvénytársaság a 2003. évben huszonegy pályázaton vett részt. Négy jelentős közbeszerzés alkalmával sikeres is volt. Az elmúlt évben a Perfekt Rt. 2 milliárd Ft-os árbevételének kb. 10 százalékát tette ki a közbeszerzéseken elnyert munkák díjazása.

A Perfekt Rt. több mint fél évszázados szakmai történetének legnagyobb pályázatát 2000-ben nyerte a Központi Adatfeldolgozó, Nyilvántartó és Választási Hivatalnál, amelynek keretében 3 éven keresztül képezte az Okmányirodák munkatársait.