Magyar gazdaság

Az olaszok körében a legkedveltebb a karácsonyi vásár

Az olaszok körében igen népszerűek a külföldi karácsonyi vásárok, decemberben sok olasz utazó keresi fel valamelyik európai nagyvárost, hogy részt vegyen az ottani karácsonyi forgatagban. A Magyar Turizmus Zrt. ezért év végi kampányai során a budapesti és a vidéki nagyvárosok karácsonyi vásárainak olaszországi népszerűsítésre helyezi a hangsúlyt.

Az MT Zrt. és az országos piacvezető szupermarketláncok  - az Esselunga és az IperCoop - együttműködésében az üzletláncok havonta több millió példányszámban megjelenő magazinjai kiemelten foglalkoznak a Budapesti Karácsonyi Vásárral.

A magazinok igen kedveltek az olaszok körében, mivel az érdekes kulturális és gasztronómiai témájú cikkek mellett kedvezményt nyújtó kuponokat is tartalmaznak. Az MT Zrt. tájékoztatása szerint a Budapesti Karácsonyi Vásárt az Olaszországban is megtalálható Douglas illatszerbolt-hálózat havi magazinja is bemutatja.

A The Times magazin online kiadásában november 20-án jelent meg egy összeállítás a 20 legjobb európai karácsonyi vásárról. A Top 20-ba a BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. által szervezett 10. Budapesti Karácsonyi Vásár is bekerült, amelyet idén is a Vörösmarty téren rendeznek meg november 21. - december 29. között.

MT Zrt. turizmus Karácsonyi Vásár
Kapcsolódó cikkek