Magyar gazdaság

Több mint százmillióért újul meg a ferihegyi gyorsforgalmi

Mintegy 150 millió forintot költ a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. a ferihegyi gyorsforgalmi út felújítására a következő egy hónapban. A munkálatokat a Magyar Aszfalt Kft. végzi, a következő hetekben a munkálatok jelentős forgalomkorlátozásokkal járnak – írja a Turizmus Panoráma.

A felújítás alatt hozzávetőlegesen 60 ezer négyzetméter útpályát javítanak ki 2,5 centiméter vastagságban hengerelt aszfalt terítésével. A repülőtér, illetve Vecsés, Üllő, Szolnok felé irányuló forgalmat jelentős mértékben érintő felújítás forgalomkorlátozásokkal jár.

A Budapest határ - Üllői út vége közötti szakasz burkolat cseréje október 25-től október 30-ig a forgalom fenntartása mellett, a Ferihegyi I-es terminál környezetében a burkolat cseréje október 25-től október 30-ig forgalom fenntartása mellett, a Kőér utca - Shell benzinkút közötti szakasz burkolat cseréje november ötödikétől nyolcadikáig tart majd

A Shell benzinkút - Ferihegy I-es terminál közötti szakasz burkolat cseréje két szakaszban zajlik, az első ütem november 12-én péntek délután 18 órától november 15-e hétfő hajnal 5 óráig a szakasz teljes zárása mellett, a második ütem november 19-e péntek délután 18 órától november 22-e hétfő hajnal 5 óráig a szakasz teljes zárása mellett történik.

Az elkészült burkolatra az útburkolati jelek felfestését a szalagkorlátok szükségszerinti javítását és a korláttartó oszlopok egy részének cseréjét az Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. szakemberei végzik.

felújítás Ferihegy repülőtér magyar aszfalt gyorsforgalmi FKF Zrt.
Kapcsolódó cikkek