Magyar gazdaság

Új applikáció segíti az egyszerűsített foglalkoztatásbejelentést

Új alkalmazást fejlesztett a NISZ Zrt. az egyszerűsített foglalkoztatás bejelentésére. Az EFO Pro a 2013-ban indított, népszerű foglalkoztatásbejelentő mobilapp, az EFO továbbfejlesztése, amely megkönnyíti az egyszerűsített foglalkoztatásban alkalmazott munkavállalók bejelentését. Az új alkalmazás a felhőalapú adatmentésnek köszönhetően lehetővé teszi több eszköz párhuzamos használatát, emellett az első olyan mobilalkalmazás, amely érintés útján képes kiolvasni a felhasználó adatait az új típusú személyi igazolvány elektronikus tároló eleméből.

Az EFO Pro mobilalkalmazást az egyszerűsített foglalkoztatásról szóló 2010. évi LXXV. törvény (Efo.tv.) szerint létesíthető munkaviszony elektronikus bejelentésének támogatására fejlesztette a NISZ Zrt. Az app használatával bárhonnan, bármikor elvégezhető az egyszerűsített foglalkoztatásban alkalmazott munkavállalók adminisztrációja.

Az újonnan fejlesztett EFO pro még kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a bejelentésekkel kapcsolatos felhasználói adatkezelést.

A felhasználó számára nagy előnyt jelent az is, hogy a rendszer automatikusan frissíti az új űrlap verziókat. Használata nem igényel semmilyen speciális tudást, ugyanakkor számos olyan automatikus ellenőrző funkcióval rendelkezik, amely egyszerűvé, és megbízhatóvá teszi működését.

Fotó: Pixabay

A mobilapp megújult verziója olyan többletfunkciókat is tartalmaz, amelyek tömeges bejelentés esetén segítik a bejelentésre kötelezett munkáltatókat és gondoskodnak az alkalmazásban kezelt személyes adatok megfelelő szintű védelméről. Az új verzió emellett olyan egyéb kényelmi szolgáltatásokat is nyújt a felhasználók számára, mint például az adatállományok előállítása közvetlenül a könyvelői programokhoz.

Az EFO pro elérhető a legnagyobb mobilalkalmazás-áruházakban, az AppStore-ban és a Google Play-ben.

 

applikáció NISZ foglalkoztatás
Kapcsolódó cikkek