BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Amerikai diploma is megszerezhető a győri egyetemen

Újra lehetőség nyílt jelentkezni a Széchenyi István Egyetem (SZE) amerikai University of Rhode Island (URI) egyetemmel indított kettős, angol nyelvű, online MBA-képzésére, amelynek végén a hallgatók mindkét intézmény oklevelét megkapják.

A világban mintegy 15 ezer Master of Business Administration (MBA) képzés fut, amelyek csupán öt százaléka rendelkezik a legmagasabb, AACSB-akkreditációval, köztük a győri Széchenyi-egyetemen indított.

Fotó: Shutterstock

Az 1916-ban létrehozott rangos minősítő intézmény garantálja, az általa elismert felsőoktatási programokon kizárólag a világ legjobban képzett üzleti vezetői szerezhetnek oklevelet. Az angol nyelvű, négy féléves MBA-programban az URI oktatóitól amerikai üzletvezetési ismereteket tanulhatnak a résztvevők. Az itt végzők pedig kettős diplomát kapnak: a Széchenyi István Egyetemét és a University of Rhode Islandét. Nálunk Executive MBA menedzser-szakközgazdász végzettséget, míg ezzel együttesen Amerikában MBA mesterfokozatú oklevelet vehetnek át a hallgatók

– tájékoztatott dr. Lukács Eszter, a Széchenyi István Egyetem oktatási rektorhelyettese.

Hozzátette: a legjobb 10 magyar, vagy külföldön élő magyar nemzetiségű hallgató ösztöndíj-támogatásban részesül, melynek összege a teljes önköltséget fedezheti. A támogatással a hazai felsőoktatás világszínvonalra emeléséhez kíván hozzájárulni az egyetem.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.