Széchenyi István Egyetem

MIT LinQ Catalyst Europe program a Széchenyi István Egyetemen: fókuszban az innovatív egészségügyi kutatási projektek (x)

A győri Széchenyi István Egyetem volt a házigazdája annak az MIT LinQ Catalyst Europe program keretében megvalósult workshopnak, amelynek fókusza az egészségügyi kutatási projektek feltárására, támogatására terjedt ki. Az eseményt a GE Healthcare-rel együttműködésben rendezték meg január 25–27. között. A program célja, hogy egészségügyi innovációs projekten dolgozó kutatóknak bemutassa az MIT LinQ Catalyst Europe program középpontjában álló módszertani elemeket.
2023.02.02 Olvasási idő:

Kuriózum: nemzetközi akkreditációt kapott a Széchenyi István Egyetem gazdasági képzése (X)

Új, még magasabb szintre emelkedik a győri Széchenyi István Egyetem angol nyelvű gazdálkodás és menedzsment képzését elvégző hallgatók diplomájának értéke azáltal, hogy a szak 2026-ig elnyerte a nagy presztízsű, londoni székhelyű ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) akkreditációját.
2022.12.20 Olvasási idő:

A CIG Pannónia majdnem 800 millió forint állami támogatást nyert el

A CIG Pannónia az első kilenc hónapban 828 millió forintra növelte az adózott eredményét.
2022.12.16 Olvasási idő:

Energiafüggőség és fenntarthatóság: nemzetközi esszéversenyt nyert a Széchenyi István Egyetem hallgatója (X)

Az európai energiafüggőség és a fenntartható gazdaság témájában írt dolgozatával első helyezést ért el az Európai Bizottság nemzetközi esszépályázatán Vass Viktória, a Széchenyi István Egyetem hallgatója. A gazdálkodási és menedzsment szakon tanuló fiatal lány írásában amellett érvelt, hogy országok közötti összefogással és a kontinensen rejlő lehetőségek kiaknázásával a zöld jövő álomból valósággá válhat.
2022.12.16 Olvasási idő:

Palkovics László szakállat növesztett és Szijjártó Péternél talált új munkát

A külügyminiszter és a TIM korábbi vezetője a győri egyetemen tárgyalt egymással. Fontos változások vannak készülőben.
2022.12.05 Olvasási idő:

Kína első számú technológiai vásárán mutatkozott be a Széchenyi István Egyetem (X)

A műszaki képzésekre, kutatásokra és innovációkra nagy hangsúlyt fektető győri Széchenyi István Egyetem iparhoz legszorosabban kapcsolódó szervezeti egységei mutatkoztak be Kína első számú technológiai vásárán. Az intézmény tovább erősítette partnerkapcsolatait a távol-keleti országban.
2022.11.24 Olvasási idő:

Rekordszámú kiállító a győri Széchenyi István Egyetem Karrierbörzéjén (X)

Minden eddiginél több cég képviselőjével találkozhattak a hallgatók a Széchenyi István Egyetem győri kampuszán megrendezett Karrierbörzén, amelyen az intézmény több mint 40 partnere várta az érdeklődőket. A program sikerét mutatja, hogy sok vállalkozás rendszeresen ezen az eseményen találja meg jövőbeli munkatársait.
2022.11.15 Olvasási idő:

Sikeresek a tudományterületeken átívelő különleges képzések a Széchenyi István Egyetemen (X)

2022.11.04 Olvasási idő:

Világcsúccsal nyert Európa legnagyobb energiahatékonysági versenyén a Széchenyi-egyetem csapata (x)

A Széchenyi István Egyetem hallgatói csapata olyan nagy műszaki egyetemek csapatait előzte meg, mint a müncheni, a toulouse-i vagy a milánói.
2022.06.08 Olvasási idő:

Üzembe helyezték az ország első pizzaautomatáit

A gépek 3 perc alatt elkészítik a pizzát a hét minden napján, minden órában.
2022.06.01 Olvasási idő: