Instagram-oldalán közzétett videójában kéri Curtis azokat a rapsztárokat, akik luxusautókkal és pénzkötegekkel fotózkodnak, hogy vegyenek részt az általa indított, Robin Hood Curtis Challenge nevet viselő kihívásban, melynek keretében a magukat vagyonosnak érző rapperektől 100 ezer forintot kér, amelyet hátrányos helyzetű gyerekek beiskolázására költenek majd.

Curtis ugyan nem fedi fel, hogy ki(k)re gondolt, mint pénzkötegekkel fotózkodó sztárok, de az Off Media úgy véli, hogy leginkább G.w.M. Instagram-sztorijaira illik a leírás, ám azt is leírják, hogy a kommentek közt az előadó kiemeli, hogy nem csak rá gondolt. 

Fotó: Végh István

A kommentekben Rico és L.L. Junior már jelezte, hogy részt vesz a kihívásban, de a nem rapszakmából érkező Kabát Péter és Dér Heni is jelezte, hogy számíthatnak rájuk a gyerekek az iskolakezdés közeledtével. Érdemes azt is megjegyezni, hogy Curtis a videót kísérő írás szerint privát üzenetekben várja a felajánlásokat, úgyhogy könnyen lehet, hogy a jelentkezők száma nagyobb, mint amennyi a kommentekből kiolvasható.