Már csak februárra tudnak műtéti időpontot adni a Dr. Rose Magánkórházban, ahol idén több mint 20 ezer pácienst látnak el, és majdnem 200 ezer vizsgálatot, valamint háromezer műtétet végeznek.

Kibővítették az ügyfélteret a megnövekedett forgalom komfortos kiszolgálása érdekében. 
Fotó: PIXBAR PHOTO

Az ország első komplex magánkórházának idei árbevétele megközelíti a hétmilliárd forintot, ami 20 százalékos emelkedést jelent a tavalyihoz képest. 

Az előző évi 30 százalékos emelkedéstől ez elmarad, de a jelenlegi gazdasági helyzetben a 2023-as eredmény kimagaslónak számít

– hangsúlyozta Papik Kornél, a kórház ügyvezető igazgatója a frissen felújított és kibővített dunai panorámás ügyfélterének bemutatóján.

Az V. kerületi Széchényi téri épület felső három emeletén működő intézmény 

az utóbbi egy év kétségtelen gazdasági nehézségei ellenére folytatni tudta az öt évvel ezelőtti tulajdonosváltáskor megkezdett fejlődését.

Mind a páciensek száma, mind az árbevétel továbbra is növekszik.

„Az ortopédiai, sebészeti, szülészeti, urológiai és plasztikai műtétek száma stabilan emelkedik, e mellett kórházunk képességei az elmúlt időszakban jelentősen bővültek, mindez lehetővé teszi számunkra egyre komolyabb műtéti beavatkozások elvégzését” – fogalmazott Hangody László orvosigazgató.

Kiemelte, hogy a mozgásszervi sebészeti tevékenységen belül az eddigi kiterjedt endoprotetikai, artroszkópos és sportsebészeti repertoár kiegészült a bonyolultabb revíziós protetikával, legújabb porcfelszínképzési technikákkal és szalagsebészeti eljárásokkal. 

A kórtermek dunai és budai panorámásak.
Fotó: PIXBAR PHOTO

A növekvő műtéti szám miatt szükségessé vált az ágykapacitás növelése, a fekvőbeteg-ellátás fejlesztése. Az ötödik emeleti fekvőbeteg részleg nyolc új ággyal bővült, az új szobák mindegyike a legmodernebb kórházi felszereléssel és különleges városi panorámával rendelkezik. 

Emellett az ügyféltér kibővítésével megháromszorozták a váróterek méretét, még kényelmesebb környezetet biztosítva a várakozó páciensek számára nyugodt és kényelmes környezetet biztosítva. Ez 

jelentősen hozzájárul a vizit előtti szorongás csökkentéséhez. 

Bevezették a digitális ügyfélregisztrációs rendszert, ami az ügyfelek számára lehetővé teszi az előzetes online, illetve a helyszíni tabletes regisztrációt, ezzel még gyorsabbá és diszkrétebbé téve az ügyintézést. 

Nem luxuslakás, hanem a magánkórház egyik kórtermének fürdőszobája. 
Fotó: PIXBAR PHOTO

A magánkórházban mára teljes körű elektronikus ügyintézést tudnak biztosítani az előjegyzéstől az előregisztráción keresztül a titkosított lelet-, kép és számlaküldésig vagy az online fizetési megoldásokig. 

Egyre papírmentesebbé teszi a működését a 2007-ben alapított Dr. Rose, ezért a hagyományos, papír alapú adminisztrációt elektronikus aláírási megoldásokkal és e-regisztrációval váltották fel a több mint 40 szakterületen, saját műtőkkel és 33 ágyas fekvőbeteg részleggel üzemelő magánkórházban.