Négy eszközkezelési igazgató veszi át a country managerek szerepét a logisztikai vezető vállalatánál, a Prologisnál.

Martin Balázs
Prologis
Fotó: Prologis

A hatékonyság növelése és a munkafolyamatok racionalizálása érdekében végrehajtott szervezeti változások keretében Martin Baláz, aki korábban a társaság csehországi, szlovákiai és magyarországi leányvállalatainak vezetője és szenior alelnöke volt, a Prologis közép-európai érdekeltségeiért felel mint eszközkezelési vezető.

Az európai leányvállalatoknál korábban fontos szerepet betöltő 

country managerek szerepét négy eszközkezelési igazgató veszi át,

akik alá az üzemeltetés, az ingatlanok ügyfélélménye, a bérbeadás, a létesítménygazdálkodás és az üzemeltetési építésirányítás felügyelete tartozik. 

Bérleti díjak: az emeléseket már nem nyelik le a bérlők az ipari parkokban

Két-három évig stagnáló, legfeljebb enyhén emelkedő keresletre, a spekulatív fejlesztések leállására, a mintegy 20 százaléknyi üres és épülő terület lassú felszívására számítanak a magyar ipari-logisztikai ingatlanok területén a piaci szereplők – hangzott el a Prologis Magyarország vezetőinek mai sajtótájékoztatóján.

A közép-európai vezető, Martin Baláz mellett további három eszközkezelési igazgatót neveztek ki. Jessica Pilkes felel az észak-Európai régióért, Cristian Oller, a dél-európai régióért, Stuart Davies pedig az Egyesült Királyság vezetője lett – közölte a Prologis.