Kezdjük Torgyán Józsikával
Magyar nyelv és irodalom. Szóbeli kifejezőkészsége átlagon felüli. Talán túlságosan is sokat beszél. Helyesen hangsúlyoz, példás szorgalommal hangsúlyozza pártja fontosságát a koalíció fenntartásában. E tevékenysége a kisgazdák népszerűségének rohamos zsugorodását érzékelve dicséretesen fejlődik. Írásának külalakja jó, szabályossága a vagyonbevallás kitöltésekor megbicsaklott. Önálló ismeretszerzésre, meseírásra képes. Általában szorgalmas és igyekvő. A kormányüléseket ugyan elég ritkán látogatja, de ezzel tulajdonképpen segíti a munkát!
Matematika. A tárgyak, dolgok megszámlálását önállóan, helyesen végzi. Igen jól oldotta meg családi házának megalapozását, a figyelemre méltó építkezés forrásainak összeszámolását. Sztármatekos! A műveletek végzésénél kevés hibát ejt, az irányítása alá tartozó Kis Ujságnál alkalmazott műveleteket a kevés hiba kategóriában kell elkönyvelni. Gratulálok, Józsika! Csak így tovább!
Természetismeret. Társai közül kitűnik élénk felfedezőhajlamaival, önmagát nem kímélve utazza be a világ számára még ismeretlen tájait. A magyar agrárium számos felfedezést köszönhet neki, emeletes törtekkel és függvénytáblával is tudja bizonyítani, hogy a mezőgazdaság igazi sikerágazat.
Ének-zene. Jó és pontos hallása van. Jól érzékeli szűk környezete hamis szólamait a párt vidéki támogatottságának hatalmas növekedéséről és pontosan azokat a tényeket nem hallja meg, amelyek a sikertörténet ellenkezőjét bizonyítják. Muzikalitása bámulatos. A hegedű mellett érdeklődik a zongorázás és a környezetgazdálkodás közötti harmónia iránt is.
Testnevelés. Jó a mozgáskultúrája, kitartó. Kádereit túlságosan gyorsan mozgatja, de saját posztjait a végsőkig őrzi. A sportok iránti elkötelezettsége közismert. Edzői a Fradiban ugyan hiperaktívnak tartják, gyakran elkívánják a Népstadion szoborparkjába.
Összegzés. Józsika! Az év elejéhez képest bámulatos változáson mentél át. Ha emlékszel még rá, az órákon alig csináltál valamit, mondván, úgysem sikerülhet semmi. A magyarázatokra nem voltál nyitott. Nem bíztál sem magadban, sem bennem. Szerencsére ez megváltozott. A közösen elért sikerek miatt persze irigyeink száma rohamosan nő, rossz hírünket keltik. Ne búsulj! A te népszerűséged ugyan sokkal meredekebben zuhan, mint az enyém, de ennek vannak pozitív elemei is. Például sokat tanulok én is tőled. Arra is számítok, hogy korábbi támogatóid mögém állnak, neked úgysem lesz már rájuk szükséged. Ha befejezed az iskolát, még az eddigieknél is sokkal szebb utazások várnak majd rád, és ha hazatérsz, gyönyörű házadban élvezheted a megérdemelt nyugalmat és kikapcsolódást.
Tehát, Józsika, ismételten csak gratulálni tudok. Ha így folytatod, még sok örömet szerezhetsz tanáraidnak és miniszterelnöködnek! Orbán Viktor sk."