Világgazdaság

2012-ig támogatja a MasterCard a Bajnokok Ligáját

A MasterCard Worldwide további három éven át hivatalos támogatója marad az UEFA-bajnokok ligája és az UEFA-szuperkupa labdarúgó tornáknak – jelentette be ma a kártyatársaság.

A most aláírt megállapodás a 2011/2012-es szezon végéig tart, és a fizetési rendszer kategóriában kizárólagosságot biztosít a MasterCard-nak. Erre az időszakra a Heineken, a Sony és az UniCredit csoport mellé sorakozik fel a MasterCard, mint hivatalos támogató.

Javier Perez, a MasterCard Europe elnöke szerint "a szponzoráció kulcsfontosságú eleme a MasterCard globális marketing stratégiájának, így a meghosszabbított szerződés páratlan ehetőséget jelent arra nézve, hogy a vállalat ezen a területen is értéket teremtsen részvényeseinek.

Az UEFA sporteseményei kitűnő alkalmat nyújtanak a kapcsolatépítésre ügyfeleinkkel, a kártyaelfogadó kereskedőkkel, és felbecsülhetetlen élményt jelentenek a kártyabirtokosoknak."

A bejelentéssel kapcsolatban David Taylor, az UEFA labdarúgó szövetség főtitkára közölte: „Örömmel hosszabbítjuk meg szerződésünket a MasterCard-dal, mely nem csak a világ egyik vezető márkája, de hosszú távú, értékes partnerünk is. Büszkék vagyunk arra, hogy a társaság sporteseményeink támogatása mellett döntött, így felbecsülhetetlen

támogatCIB Bank Zrt. MasterCard EKB IMF Bajnokok Ligája Cashline Kft szuperkupa UEFA szponzor AC Nielsen