Világgazdaság

Megindult a forgalom az M1-esen Budapest felé

Megindult a forgalom az M1-es autópályán Hegyeshalom felől Budapest irányában - közölte az ORFJ szombat délelőtt a police.hu oldalon.

Az ORFK hajnalban arról számolt be, hogy a rendőrség felvezetéssel megnyitotta az M1-es autópályának az országhatártól Budapest felé tartó teljes szakaszát, később azonban ismét lezárták a sztráda főváros felé vezető oldalát az M19-es kereszteződésnél.

A rendőrség szombat délelőtti tájékoztatása szerint Hegyeshalomtól Budapestig járható az M1-es autópálya főváros felé vezető oldala. A sajtószolgálat közölte: megszűnt a lezárás a 109-es kilométernél, Győr után. A forgalom két sávon haladhat, a rendőrség óvatos közlekedésre kér mindenkit.

Autók Tavaszi ülésszak - Vita sztrájk FHB NyRt. turizmus Cégjog Lakossági energiaellátás Tőzsdei elemzések autópálya Orbán Viktor autóipar havazás energetika Győr Zwack Unicum nyrt. Befektetési lehetőségek m1 Európai Unió Vaskerék Egyesült Államok Piacbefolyásoló adatok ingatlanpiac Állami Autópálya Kezelő Zrt. MÁV kgfb Egészségügy - Gyógyítás