Közös megegyezéssel távozik posztjáról Németh Balázs, a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatója, utódját a közeljövőben nevezik ki. Az átmeneti időszakra Brigitte Auernigg ügyvezető igazgató veszi át a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. értékesítésért és marketingért felelős ügyvezetői feladatait – közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

NÉMETH Balázs
Budapest, 2023. szeptember 26.Németh Balázs, a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatója beszédet mond a Porsche Hungaria által létesített MOONCITY elektromobilitási tudás- és élményközpont átadásán Budaörsön 2023. szeptember 26-án. A bemutatóteremben a MOON márka legújabb töltési technológiáiról és termékeiről kaphatnak a látogatók átfogó képet, valamint tájékozódhatnak a különböző elektromosautó-töltési megoldásokról, a töltési infrastruktúra-, az energiamenedzsment rendszerek és a zöld mobilitás aktualitásairól.MTI/Kovács Tamás Budapest, 2023. szeptember 26.
Németh Balázs, a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatója beszédet mond a Porsche Hungaria által létesített MOONCITY elektromobilitási tudás- és élményközpont átadásán Budaörsön 2023. szeptember 26-án. A bemutatóteremben a MOON márka legújabb töltési technológiáiról és termékeiről kaphatnak a látogatók átfogó képet, valamint tájékozódhatnak a különböző elektromosautó-töltési megoldásokról, a töltési infrastruktúra-, az energiamenedzsment rendszerek és a zöld mobilitás aktualitásairól.
MTI/Kovács Tamás
Németh Balázs két évig volt a Porsche Hungaria élén.
Fotó: Kovács Tamás / MTI

A közlemény szerint a Porsche Holding Salzburg ügyvezetésének döntése alapján 2023. október 12-én szervezeti változások léptek érvénybe a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. életében.

Németh Balázs kisebb megszakításokkal 2001 óta dolgozott a Porsche Hungariánál, 2004-ben nevezték ki a Volkswagen értékesítési vezetőjének, 2011-ben VW márkaigazgatójaként tért vissza, ügyvezető igazgatói feladatait pedig 2021 januárja óta látta el.

Harminc éve dübörögnek Porschék a magyar utakon, de csak kevesen engedhetik meg maguknak – galéria

A jubileumi fesztiválnak otthont balatonfőkajári versenypályán 623 Porsche vonult fel. és mintegy ezerötszázan ünnepelték a legendás német autómárka 75. születésnapját.