November 17-18-án Ausztria, Németország és Svájc után Magyarországon is megnyitja kapuit a Personal Hungary Emberi Erőforrás Management Szakkiállítás, amelyen a Világgazdaság is kerekasztal-beszélgetést szervez. A szakmai fórum témája, hogyan lehet segíteni a pályakezdőket, hogy ne kudarcélménnyel kezdődjön a munkaerőpiaccal való találkozásuk.

A lapunk által szervezett beszélgetésen többek között Molnár Károly, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem rektora, Gecser Ottó, a Credit Suisse Life & Pensions Biztosító Rt. vezérigazgató-helyettese, Fröchlich Péter, a P & Bert Management Consulting Group ügyvezetője és Kordás László, a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium helyettes államtitkára is részt vesz.

A szakmai beszélgetésre november 18-án, szerdán kerül sor 15.40 kezdettel. A Personal Hungary szakkiállítás többi témája között az e-learninges megoldásoktól kezdve a kiválasztási módszerek bemutatásán át a HR-informatika aktuális kérdéseiről is szó lesz. A látogatók ízelítőt kaphatnak a vállalatok munkamódszeréről is. A gyakorlati bemutatók témái változatosak lesznek, például motiváló vezetés, tárgyalástechnika, konfliktuskezelés, ügyfélkezelés, csapatépítés, időgazdálkodás, üzleti etikett is szerepel a témák között. Az eseménynek a SYMA Rendezvénycsarnok ad otthont. (VG)