Poulli Fumee - ezt így nem lenne szabad leírni egy borkultúrával foglalkozó magazinban. Pouilly Fumé néven a Loire völgyében termett sauvignon blanc-okról tudunk - párja a Sancerre -, tehát a fajta egyik legtiszteletreméltóbb borvidékét és borát tisztelhetjük benne. Persze talán túlzás egy ordító hiba miatt kapásból ledorongolni a Decanter magyar változatának szerkesztőit. Úgy tűnik, a havi lap könnyedre vette a koncepciót, amelynek egyik elemeként kurrens, máshonnan jól ismert szerzőkkel (Rácz Zsuzsa, Tandori Dezső) dolgozik. Igaz, van, ami dicsérhető: a felkészült és elismert kóstolócsapattal szemben (Christelle Guibert, Mészáros Gabriella, Romsics László, Szöghy Ottó, Tálos Attila) szemernyi kifogásunk sem lehet, és igényes Ungváry Krisztián történész tanulmánya is. (GA)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.