Cégvilág

30 adással bővítette csomagját a UPC - Ingyen!

Harminc digitális minőségű, tematikus zenei rádiócsatornával bővítette ingyenesen kábeltelevíziós szolgáltatását a UPC Magyarország.

A magyar népzenétől és pop-rocktól kezdve a komolyzenén és jazzen át az örökzöld és mai slágerekig, vagy éppen a rétegstílusokig szinte mindenféle műfaj zenei anyagát, napi 24 órában, többletdíj fizetése nélkül elérheti mostantól a UPC digitális kábeltelevíziós szolgáltatásának összes előfizetője.
 
Az új zenei csatornák nem hagyományos rádióadások digitalizált változatai, hanem műsorvezetők, beszéd, reklám és bármilyen megszakítás nélküli, kizárólag meghatározott stílusú zeneszámokat továbbító, idehaza sehol máshol nem elérhető non-stop digitális hangfolyamok.

Az előfizetőknél elhelyezett digitális médiabox vevőkészülék és a távirányító segítségével, a menüből, egy tematikus listából egy-egy gombnyomással kiválasztható az éppen hallgatni kívánt stílus, miközben a lejátszott zeneszámok és albumok címe, előadójának a neve pedig folyamatosan megjeleníthető a tévéképernyőn.

A zenék nem csak a tévékészüléken hallgathatók, hiszen a médiabox erősítőhöz, hifi berendezésekhez is csatlakoztatható, akár digitális összeköttetéssel is, így a 192 kbps átvitellel, sztereóban továbbított zenék kristálytisztán, jó minőségben élvezhetőek az otthonokban.
 
A  választékban szerepel három magyar zenei csatorna is: Magyar pop-rock, Magyar nosztalgia és Magyar népzene, melyek az elmúlt 20 év magyar slágerlistáinak legjobbjait, modern és klasszikus hazai rockot, illetve a verbunkostól a táncházmozgalom zenei anyagán át a cigány népzenéig többféle népi és modern folkzenét tartalmaznak.

A komolyzenét a barokk, reneszánsz és romantikus vokális és hangszeres művek legjobbjai képviselik a középkortól a XX. századi klasszikusokig, valamint egy külön csatornán hallgathatók a klasszikus operák és magyar operettek is.

A többi csatornán pedig a jazz, blues, hip-hop, dance, techno, trance, underground elektronikus, house, pop, top100, rock, hard rock, alternatív rock, disco, funky, salsa, chillout, reggae, relaxációs, világzene, new age, klezmer stílusok, valamint az 50-es, 60-as, 70-es és 80-as évek slágerei, illetve ezeknek a nagyobb kategóriáknak az alműfajaiba tartozó zenék hallhatóak. Ezek között az örökzöldek és a legnépszerűbb dalok mellett akár olyan rétegstílusok és zenei csemegék is megtalálhatóak, mint például az indie, grunge, trash, motown soul, triphop, dancehall, acid vagy a down-tempo.
 
A digitális zenei szolgáltatást az előfizetőknek nem kell külön kérniük, azt a UPC minden kihelyezett médiaboxon automatikusan aktiválta, a közszolgálati Magyar Rádió már régebb óta vehető három digitális változatú adása mellett.

rádiók digitális csomag UPC
Kapcsolódó cikkek