Cégvilág

Partvistól a buddha szoborig - Mit kérnek a Sziget-fellépők?

Nem szokás a fesztiválon fellépő sztárok kívánságait közreadni, de nevek említése nélkül azért elárult néhányat Vető Viktória, a Sziget sajtófőnöke.

Az egyik punkbanda azzal a kéréssel fordult a szervezőkhöz, hogy a backstage-ben és a színpadnál legyen 6 db 50 literes kuka, műanyag zsákokkal, továbbá kér 4 partvist, 2 felmosót vödörrel együtt, 2 gumipartvist és 2 db 20 literes vödröt. Mindezeken túl a keverőpultnál is legyen egy nagy szemetes és az öltözőben is szemetesek és hamutartók.

Egy másik punkcsapat kérése pedig csak az volt, hogy senki ne dohányozzon a környéken. Szintén punkzenekar kérése, hogy a szervezők szerezzenek egy kisebb gyermekkórust, akik egy-két számba beszállnának. És még maradjunk a punkoknál: az egyik zenekar kifejezett kérése volt, hogy a szervezők építsenek kerekes-székes lelátót a színpad elé. És egy utolsó punk kívánság: az internet korszakában az egyik punk banda 7 db felbélyegzett levelezőlapot is kért az öltözőbe.

Az egyik énekesnő varrókészletet és 12 szál hosszúszárú rózsát kért magának, egy brit zenekar egy csomó piát, két karton cigit és egy kis buddha szobrot szeretne kapni.

szigetfesztivál kívánságlista buddha-szobor
Kapcsolódó cikkek