Cégvilág

Csökkenhetnek közüzemi díjai! Új konstrukció a Díjbeszedőtől

A közüzemi számlák fizetését fókuszba helyező co-branded hitelkártya konstrukcióval jelent meg az UniCredit Bank és a Díjbeszedő

A Közműkártya bevezetésének elsődleges célja, hogy a Díjbeszedő ügyfeleinek lehetőséget nyújtson közüzemi díjaik pontos kifizetésére - pillanatnyi készpénzállományuk alakulásától függetlenül. A Közműkártyával ugyanakkor nem csupán a Díjbeszedővel üzleti kapcsolatban álló, hanem több mint 550 hazai közüzemi szolgáltató közműszámlája rendezhető díjmentesen az UniCredit Banknak adott csoportos beszedési megbízással.
 
"A Közműkártya olyan innovatív megoldás ügyfeleink és megbízóink számára, ami a közelmúltban bevezetett ATM-en keresztüli, illetve az elektronikus számlabemutatást végző, Díjnet rendszerünkben használt kártyás fizetési lehetőség mellett újabb egyszerű módja a közüzemi számlák kifizetésének" – mondta Kiss Ádám, a Díjbeszedő stratégiai és üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettese.

A Közműkártya különlegességét az adja, hogy birtokosa a közüzemi díjait egyedülálló módon csökkentheti. Egyrészt ha a közműkártyához legalább három közműdíj-fizetési megbízást ad, akkor az éves kártyadíjat a következő évben elengedi az UniCredit Bank. Ha pedig a kártyával bonyolított vásárlások havi átlagos összege – amelybe a csoportos beszedési megbízással teljesített közüzemi számlák fizetése is beleszámít – minimum 12 hónapon keresztül meghaladja a 40 ezer forintot, az UniCredit Bank a 12. hónapot követően 5000 forintot jóváír a kártyatulajdonos közüzemi díjaiból az ügyfél hitelkártyaszámláján.
 
A Közműkártya a közműszámlák rendezése mellett klasszikus, külföldön és belföldön egyaránt használható hitelkártyaként használható. Széles körű felhasználhatóságát dombornyomott, MasterCard logóval ellátott kivitele biztosítja. A Közműkártyához biztosított hitelkeretet a kártya tulajdonosa akár 45 napig is kamatmentesen használhatja fel.

áram UniCredit gáz díjbeszedő közüzemi díj
Kapcsolódó cikkek