Cégvilág

Mérföldkő a Juventus Rádió csatlakozása

Új csatlakozóval, a Juventus Rádióval kezdi meg őszi kampányidőszakát a tavaly indult rádiós összefogás. A rádiók képviselői szeptemberben ültek össze, hogy az "Egy hullámhosszon" szlogen köré épülő kampány új elemeit kidolgoz

A nyári szünidő után szeptember második hetében összeültek az országos, regionális és helyi rádiók képviselői, hogy újra letegyék voksukat az összefogás folytatása mellett és megkezdjék az őszi kampány tervezését.

A piaci létjogosultságát tavaly bizonyító, a médiavásárló ügynökségeket és a hirdetőket megszólító rádiós együttműködés újabb taggal, a regionális sugárzású Juventus Rádióval indul neki az idei utolsó negyedévnek.
 
A résztvevők szerint a Juventus csatlakozása újabb mérföldkő a rádiós összefogás életében, hiszen jól ismert márkanév, egy nagy múltú, regionális sugárzású csatlakozik a kezdeményezéshez. A Juventus vezérigazgatója, Laczkó Endre így foglalta össze a rádió csatlakozásának okait: "Az "Egy hullámhosszon" összefogás jelentőségét nagyon fontosnak tartjuk, hiszen a rádió az ügyfelek és az ügynökségek részére is kiemelkedően hatékony elérést biztosít.

Az összefogás tagjai

Sláger Rádió

Danubius Rádió

Roxy Rádió

90.9 Jazzy

radiocafé 98.6

Gazdasági Rádió

Pont FM 88.1

NAP Rádió Sopron FM 94.1

Rádió 24 - Dunaújváros FM 102.9

Rádió Ice 94.2 - Makó

Rádió Antritt Szekszárd FM 105.1

Juventus RádióEnnek tudatosítása és az eredményesség érdekében a tervezést mindenképpen egységesíteni, pontosítani kellene a jövőben. Ez az alkalom megfelelő lehetőséget nyújt arra, hogy végre a rádiók ne egymás mellett, hanem együtt, összefogva bizonyítsák erejüket."

A folytatódó rádiós kampánnyal elsődlegesen a médiavásárló ügynökségeket és a meglévő, illetve leendő hirdetőket szólítják meg a rádióállomások. A kommunikáció az "Egy hullámhosszon" szlogen köré épül, melyhez a résztvevők közös rádió szpotokat gyártanak, és valamennyien folyamatosan játsszák azt a kampány időszakaiban.

A kezdeményezés a rádiós kampányon túl közös sajtóközleményeket, hírleveleket, workshopot és hostess promóciós, illetve egyéb BTL eszközöket alkalmaz.

Danubius Rádió

Roxy Rádió

90.9 Jazzy

radiocafé 98.6

Gazdasági Rádió

Pont FM 88.1

NAP Rádió Sopron FM 94.1

Rádió 24 - Dunaújváros FM 102.9

Rádió Ice 94.2 - Makó

Rádió Antritt Szekszárd FM 105.1

Juventus Rádió -->

Jazzy Junventus radiocafé Danubius Sláger rádió Roxy
Kapcsolódó cikkek