Cégvilág

Íme a CES 2009 innovációs díjazottjai!

Már ismertek a 2009. január elején Las Vegasban megrendezésre kerülő Szórakoztató Elektronikai Kiállítás, a Nemzetközi CES 2009 innovációs díjazottjai, amelyeket egy független tervezőkből, mérnökökből és újságírókból álló szakmai zsűri választott ki.

Az innovációs tervezési és műszaki díjak programja az iparág legkelendőbb és legkiemelkedőbb termékkategóriáiban nyújt elismerést a leginnovatívabb szórakoztató elektronikai termékeknek.

A kitüntetetteket a kiállítás kiemelt helyén, a Sands Expo and Convention Center és a The Venetian termeiben állítják ki a show alatt. A CEA és CES: A 173 milliárd dolláros amerikai szórakoztató elektronikai iparág növekedését támogató CEA (Szórakoztató Elektronikai Szövetség) technológiai irányvonalak kialakításával, események szervezésével, kutatásokkal, promóciókkal és az üzleti valamint stratégiai kapcsolatok el?mozdításával segíti az iparágat.



A CEA több mint 2 200 vállalati tagja az audio, video és mobil elektronikai eszközök, vezeték nélküli és vezetékes kommunikációs eszközök, IT, digitális képfeldolgozó eszközök, otthoni hálózati eszközök, multimédia- és kiegészítő eszközök tervezésével, fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

A szórakoztató elektronikai iparág legmegbízhatóbb információforrásaként ismert CEA-ról a www.CE.org honlapon szerezhet információkat. A CEA szponzorálja és szervezi a nemzetközi CES vásárt, ahol a Szórakozás, Technológia és Üzlet találkozik.

A CEA a CES-ből származó összes nyereséget visszaforgatja olyan szolgáltatásokba, mint a műszaki oktatás és tréning, reklámok, műszaki szabványok fejlesztése, piackutatás és törvényhozói képviselet.

Sands Expo and Convention Center info kiállítás CES
Kapcsolódó cikkek