Cégvilág

Itt a laptopok Frankensteinje a Lenovótól - Fotó!

Kiszivárgott, hogy a Lenovo különleges laptopot mutat be az idei CES-en. A Lenovo W700ds két kijelzővel rendelkezik – egy hagyományos és egy kisebb, függőleges tájolású monitor segítségével együtt 3,353,088 pixelben gyönyörködhetünk.

A Lenovo W700ds főkijelzője a szokásos helyen található és 1920-szor 1200-as, Widescreen Ultra eXtended Graphics Array (WUXGA) típusú. Vagyis ugyan igen nagy méretű, de normális. A monitor mellett jobb oldalon azonban található még egy, 10.6 hüvelykes, függőleges tájolású kijelző, 1366-szor 768 felbontással. Ez azt jelenti, hogy a laptop tulajdonosa összesen több mint 3 millió pixelt nézhet egyszerre – írja a The Register.

De nem csak a látványra figyelt a gyártó: a laptop Frankensteinhez mérten igen erősnek is tűnik: két SSD tárolóval és beépített Wacom digitalizáló eszközzel szerelik.

Bár hivatalos információ nem érhető el ez ügyben, a lap értesülései szerint a W500ds-t négymagos Intel Core 2 processzor és Nvidia Quadro videóvezérlő hajtja majd.

A részletek és a modell ára csak a CES-en derül ki, de a fenti leírásból látható, hogy ez a laptop nem az átlagfelhasználó számára készült. A két monitor és a hardver elsősorban a tervezőknek kedvez.

Frankenstein Wacom SSD laptop Lenovo
Kapcsolódó cikkek