Cégvilág

Miskolci lett az év kórháza

A miskolci Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház kapta meg az Év kórháza 2008 címet a www.hazipatika.com honlap internetes szavazásán.

A portál immár negyedik alkalommal hirdette meg az Év kórháza szavazást, amelynek keretében 2008. október 1. és december 31. között minden magyar önkormányzati vagy állami fenntartású kórházra és klinikára lehetett voksolni - számol be a KlubRádió az MTI alapján.

A kórházakat öt kategóriában - orvosszakmai ellátás, ápoló- és szakszemélyzet, kórházi infrastruktúra, ellátás, környezet és tisztaság - egytől ötig terjedő skálán lehetett értékelni, ahol az 1-es a legrosszabb, az 5-ös a legjobb osztályzatot jelentette. A portál látogatóinak szavazata alapján az Év kórháza címet a miskolci Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház kapta meg. A Csiba Gábor főigazgató főorvos által vezetett egészségügyi intézmény három kategóriában is első lett, így elnyerte az orvosszakmai ellátás, ápoló- és szakszemélyzet, valamint az infrastruktúra kategória fődíját is - közölte a HáziPatika.com.

szavazás internetes kórház
Kapcsolódó cikkek