Cégvilág

Új versenytársa lehet a Magyar Postának

A UPS immár Magyarországon is fogad belföldi expressz csomagszállítási megbízásokat. A szolgáltatás bővítése Európától, Afrikán, és a Közel-Keleten át Latin-Amerikáig további 15 országot érint.

A UPS új belföldi szolgáltatásával élő ügyfelek mindezt a nemzetközi csomagküldésre kifejlesztett technikai eszközök igénybevételével tehetik meg: csomagjuk útját online felületen követhetik, és elektronikus úton bonyolíthatják a számlázást is. A teljes átláthatóságot támogató technológia minden eddiginél magasabb szintű szolgáltatást jelent majd a belföldi szállítmányozásba most bekapcsolódó piacokon.

A belföldi csomagküldés kiterjesztése részünkről egy jövőbeni megtérüléssel bíztató azokon a piacokon, ahol a szolgáltatásaink iránti kereslet növekedését látjuk fogalmazott Dan Brutto, a UPS International elnöke.

A UPS bővítése Algériát, Argentínát, Chilét, Ciprust, Csehországot, Dél-Afrikát, az Egyesült Arab Emirátusokat, Kazahsztánt, Kenyát, Máltát, Pakisztánt, Romániát, Szaúd-Arábiát, Szerbiát és Ukrajnát is érinti.

A UPS ügyfelei mostantól ezekben az országokban is összevonhatják szállítmányaikat, és mivel csak egy fuvarozóval állnak kapcsolatban, lényegesen megkönnyíthetik a szállítmányozás folyamatait, és akár költségmegtakarítást is elkönyvelhetnek.

csomagküldés expressz posta UPS
Kapcsolódó cikkek