Cégvilág

Íme, a Motorola új készüléke

Áprilistól Magyarországon is kapható a Motorola új, továbbfejlesztett CrystalTalk™ audio-technológiával, 5 megapixeles kamerával és MP3 lejátszókhoz hasonló navigációval rendelkező Motorola VE66 készüléke.

„A VE66 készülék a fogyasztói igényeket kielégítve személyre szabottabb zenehallgatást és képi megjelenítést tesz lehetővé a mobiltelefonon” – mondta Tracey Koziol, a Motorola mobiltelefongyártó részlegének vállalati alelnöke.

A telefon számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek elvárhatók egy modern digitális kamerától. A kameragomb lenyomásával a VE66 készülék azonnal elindítja az autofókuszt, szükség esetén aktiválja a LED vakut, stabilizálja a képet és csökkenti a vörösszem-hatást – mindez azért, hogy a készített képek kiváló nyomtatási minőségűek legyenek.

Az automatikus színtelítettség-beállítással a fehér még fehérebb, a fekete még határozottabb és a színek még élethűbbek.

A FastScroll™ navigációs gyűrű gyors és pontos keresést tesz lehetővé a menük és a tartalmak között. A Wi-Fi kapcsolattal az internet-böngészés, vagy fotók, audió- vagy videó-fájlok barátokkal történő megosztása is  néhány lépés.

A beépített FM rádió RDS-funkciójának2 segítségével menet közben új zeneszámok fedezhetők fel.

A VE66 az első Motorola telefon, amelyre valós idejű információk tölthetőek le időjárásról, sporteredményekről, részvénymutatókról, repülőjáratokról, társasági eseményekről a widget-integrációnak köszönhetően.

motorola LED VE66 mp3
Kapcsolódó cikkek