Cégvilág

Nevet vált a régiós "alma"-forgalmazó

Egységesítette disztribútori hálózatának arculatát az alma logóról ismert Apple termékek Amerikán kívüli legnagyobb viszonteladója, az MDS Holdings. Ennek nyomán a társaság nagykereskedő cégei a kelet-közép-európai régióban Apcom márkanéven folytatják tevékenységüket.

Ezek a cégek gyakorolják továbbra is az Apple termékek kizárólagos disztribútori jogosultságait a régió országaiban, így Magyarországon is - emelte ki a változások kapcsán Majoros Miklós, a hazai disztributor ügyvezető igazgatója. Az MDS Holdings 35 éve van jelen a világ 67 országában, kapcsolata az Apple-lel 22 éves múltra tekint viszsza.

- Legfontosabb törekvésünk, hogy tovább bővítsük értékesítési hálózatunkat Magyarországon, valamint, hogy kereskedelmi stratégiánkkal a kelet-közép-európai régión belül összehangolt és elérhető árakat biztosíthassunk a meglévő és a potenciális Apple felhasználók számára* - hangsúlyozza Majoros Miklós.

Az Apcom csoport Budapesten működő regionális disztribúciós központja az Apple termékeit Albániában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Csehországban, Horvátországban, Magyarországon, Macedóniában, Montenegróban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában és Szlovéniában értékesíti.

 

nagykereskedő Apple Apcom
Kapcsolódó cikkek