Cégvilág

Oktatás Hete 2009 - „Nyelvparádé plusz” a BNV-n

Magyarország legátfogóbb oktatási rendezvényén vehetnek részt, akik szeptember 9-13-ig (a BNV ideje alatt) kilátogatnak a HUNGEXPO B pavilonjába. Egyszerre 5 kiállítás várja az érdeklődőket:

A 10. Nyelvparádén, a nyelvtanulási lehetőségek kiállításán a nyelvtanfolyami kínálat mellett– többek között - ingyenes ízelítőn, azaz kezdő nyelvórákon, valamint nyelvi frissítőkön tanulhatnak a látogatók. Emellett lehetőség lesz alternatív nyelvtanulási módszerek kipróbálására, illetve próbanyelvvizsgázásra is.

A Tanfolyam- és állásbörze és a Tanulj, Dolgozz Külföldön! vár mindenkit, aki tanulni vagy dolgozni szeretne itthon vagy külföldön: segítséget kapnak az önéletrajz-íráshoz, interjúkon próbálhatják ki magukat; szakértők tartanak karrier-tanácsadást, tájékoztatót ösztöndíjakról, külföldi letelepedésről.

A Business Language Show elsősorban vállalatvezetőknek, döntéshozóknak szól. HR konferencián kaphatnak segítséget a cégek képviselői ahhoz, hogy minél kedvezőbben, hatékonyabban tudják megszervezni a vállalati (nyelv)oktatást.

A Gyermekeink Jövője című képességfejlesztési kiállításon fejlesztő eszközök, tanfolyamok, kerekasztal-beszélgetések, bemutató foglalkozások és játszóház várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Mindezek mellett színpadi és kreatív programok, kedvezmények, dedikálások színesítik a rendezvényt. További részletek a www.oktatashete.hu weboldalon találhatók.

Értesüljön a gazdasági hírekről első kézből! Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kapcsolódó cikkek