Cégvilág

Duplán a legjobb diszkont légitársaság az easyJet

Az easyJet ebben a hónapban két, a legjobb diszkont légitársaságnak járó díjat is elnyert. A díjakat egy-egy nagy szakmai tekintélynek örvendő brit szaklap olvasóinak szavazata alapján osztották ki az Egyesült Királyságban.

A Business Traveller Magazine ezen a héten jelentette be, hogy az easyJetet választották 2009 Legjobb Diszkont Légitársaságának. A díjat, amelyet az olvasók szavazatai alapján ítélik oda, több mint húsz éve osztják ki. Az easyJetre egymás után immár kilencedik alkalommal érkezett a legtöbb szavazat, olyan versenytársak mellett, mint az Air Berlin, a Flybe és a bmi Baby.


 
A Sunday Times Travel Magazine olvasói szintén az easyJetet választották meg a Legkedveltebb Diszkont Légitársaságnak.
 
"Nagy megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy egymás után immár kilencedszerre is az easyJetet választották meg a Business Traveller Magazine olvasói a Legjobb Diszkont Légitársaság 2009 díj odaítélésekor, valamint hogy a Sunday Times Travel Magazine olvasói is az easyJetet szavazták meg, mint a Legkedveltebb Diszkont Légitársaság. Külön örülünk annak, hogy a díjakat maguk az olvasók véleménye alapján ítélik oda.

A Business Traveller Magazine díját az Egyesült Királyság üzleti Oscarjaként tartják számon, így méltán vagyunk büszkék rá, hiszen ez a díj is mutatja, milyen erős márka az easyJet a brit üzleti utazók körében" - mondta Paul Simmons, az easyJet Egyesült Királyságért felelős ügyvezető igazgatója.

fapados Business Travel Magazine diszkont Sunday Times Easyjet díj
Kapcsolódó cikkek