Cégvilág

MVM-adományok beteg, rászoruló gyerekeknek

Az MVM leányvállalatai a gyermekek gyógyításában és életesélyük javításában segítenek.

Az MVM csoport két tagvállalata ismét nagy értékű adománnyal támogatta a Semmelweis Egyetem I. és II. Számú Gyermekgyógyászati Klinikát, a Bethesda Gyermekkórházat, valamint az SOS-Gyermekfalut. Az adományokat jelképesen a Kincsem Rendezvényközpontban, 2009. szeptember 24-én, az „Élménynap” keretében adták át.



Az adományok idén a következők voltak: MVM Trade Zrt. az I. számú Gyermekgyógyászati Klinika a hypothermiás kezeléséhez vásárolt egy speciális, ágy melletti újszülött EEG monitort és egy újszülött hypothermiás berendezést. A 10 millió forintos adományt a Trautsch András Alapítványon keresztül kapja meg a klinika. A II-es gyeremekklinika onkológiai osztálya az ott kezelt daganatos, ellenálló képességgel nem rendelkező beteg gyermekeknek elkülönített baba-mama szobák  felújítására kapott 10 millió forintos adományt az MVM Partner Zrt-től, a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány közreműködésével. 

A Bethesda Gyermekkórház röntgen készülék előhívójának digitalizálását az MVM Trade Zrt. segítette meg, 5 millió forinttal, a Bethesda Kórház Alapítványon keresztül. Az MVM Partner Zrt. a mintegy 280 gyermeknek otthont SOS-Gyermekfalu villamos energia költségeihez is hozzájárul 5 millió forinttal az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa közreműködésével.

MVM Partner MVM Trade MVM
Kapcsolódó cikkek